Nystart!

Nu tänker jag göra ett försök att blåsa liv i diehn.se.

Det har tagit mig tid att komma till den här punkten där jag är nu. Den punkt där jag känner att jag har lust att blogga igen och dela med mig av mitt liv och vad jag har för mig. Mitt liv har varit en ordentlig berg och dalbana de senaste åren, på alla plan, och det har gjort att jag varken har haft lust eller ork att blogga.

Nu har jag gått in i en ny period av mitt liv och kanske kommer jag dela med mig av resan vid tillfälle men den korta sammanfattningen är att jag gått från villa&sambo-livet i Älvsjö till Sundbyberg, för att slutligen landa i en etta i Vasastan med ett fantastiskt landställe i Dalarna, ensam. Och på den tiden har jag även bytt jobb, 2 gånger.

Det har inte varit lätt och det har rivit upp massor av känslomässigt damm i processen men det har, summa summarum, varit bra. Jag har blivit tvungen att ifrågasätta saker, vad jag faktiskt vill och vad jag tycker är viktigt och prioriterar. Jag är en annan människa nu, framförallt gladare, än den som skrev inlägg i den här bloggen för några år sedan och som startade den 2008.

Den här resan är nog både på gott och ont när det gäller bloggen. Då tänker jag främst på att jag inte alls är lika uppe i träningen nu som jag var, utan försöker snarare hitta en balans mellan alla saker jag upptäckt att jag vill göra. Jag har även valt att ta bort det innehåll som fanns här tidigare.

Jag lagt Ironman på is och jag anmäler mig till avsevärt färre lopp nu. Om jag skall ställa upp i ett lopp ska den ge mer än bara ”prestationen”. Det skall ge en upplevelse och något nytt som jag kanske inte upplevt förr. Jag var i New York förra hösten och sprang marathon och det kommer bli marathon i Chicago i år. Sen får jag se.

Bloggens inlägg kommer bli av mer blandad karaktär och inte bara fokus på träning men det behöver inte bara vara en nackdel utan kanske kommer det ge en bättre helhetsbild av mig och vad jag är för en person.

Jag får helt enkelt se vad det blir. Kanske blir det en vante eller kanske bara en tumme!

Ni får ha tålamod med mig såhär i början eftersom jag inte satt bloggens utseende och layout än samt att bildbanken är sparsmakad.

 

Related Posts

4 Discussion to this post

  1. Ursula skriver:

    Blir spännande att följa 🙂
    Kram!

  2. Carro skriver:

    Kul! Jag saknar dig! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − femton =

Stressigt och hektiskt värre.

Slutspurt

Kosläpp!

Min första CAL – Crochet Along

Vår!

Nystart!

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.